Waarom wij ervan overtuigd zijn dat wij de beste keuze zijn


Over Dotwork Developments

Over Ons


Dotwork Developments is een jonge en innovatieve eenmanszaak opgericht door mij, Bauke Hoerée. Ikzelf ben op dit huidigste moment student 'NMCT - Web & App Development'. Ik ben van jongs af gebeten door technologie en heb mijn passie hierin gevonden, dit dan specifiek in het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Met dit bedrijf wil ik dan ook een tandwiel zijn binnen de web-wereld die ervoor zorgt dat zowel u, bedrijven en gebruikers een aangename en handige online wereld voor zich hebben.

Bauke Hoerée

Eigenaar, CEO & Developer

UX en UI zijn de sleutels van het web. Met de focus op een goeie flow en een aantrekkelijk design voorzien wij u van een website of webapplicatie.

Onze Waarden


Een project bij Dotwork Developments bindt zich niet alleen vast op uw website of webapplicaite alleen. Naast het ontwikkelen van uw applicatie streven wij bepaalde waarden na. We zijn ervan overtuigd dat volgende waarden bijdragen tot een optimale samenwerking en ontwikkeling. Hiermee zijn we zeker dat we ons op dezelfde lijn bevinden waardoor we kunnen streven naar een ideaal product.

Proces

Proces

Tijdens het ontwikkelen proberen we aan uw noden en behoeften tegemoet te komen, ook als deze groeien of wijzigen tijdens het project.

Kwaliteit

Kwaliteit

Een van onze sterkste punten, is het willen behouden van duidelijke, mooie en onderhoudbare code.

Transparantie

Transparantie

Goede software kan volgens ons enkel tot stand komen d.m.v. transparantie en communicatie, dit door middel van o.a. een Slack Channel.

Continuiteit

Continuiteit

Uw project kan makkelijk worden aangepast of uitgebreid. Dit zal vlot en gemakkelijk verlopen voor de developer door onze 'high-quality' code.

Snelheid

Snelheid

We doen er alles aan om de code van uw applicatie zo snel mogelijk te produceren en zorgen ervoor dat de hoge kwaliteit te allen tijde behouden blijft.

Vertrouwen

Vertrouwen

Uw intellectuele eigendom wordt beschermd en ons contract garandeert dat u de eigenaar van het intellectuele eigendom bent.

Technologie

Technologie

Wij maken gebruik van de laatste en meest optimale technologieën voor uw product. Performantie is dan ook een van onze kerntaken binnen het project.

Support

Support

Wij bieden u een 7/7 supportdesk aan, zo kan u altijd op ons rekenen in geval van nood. We zullen u altijd helpen met de code, servers, integraties en domeinen.

Interesse?